0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ağustos 2019 Cuma 10:36:00 - Güncelleme:23 Ağustos 2019 Cuma 10:41:00

3 ismi elinden kaçıran Beşiktaş'ta hedef Okaka

Babacar, Moting ve Aboubakar'dan vazgeçen Beşiktaş'ın elinde Stefano Okaka kaldı.

TM Dijital Haber Merkezi

Forvet arayışlarına devam eden ve şu ana kadar Aboubakar, Okaka, Moting ve Babacar’ı gündemine alan Beşiktaş’ta işler istenildiği gibi gitmiyor.

BABACAR REAL BETİS'LE GÖRÜŞÜYOR

Daha önce Aboubakar’dan beklediği verimi alan ve yıldız golcüyü bir daha kiralamak isteyen siyah beyazlılar tecrübeli futbolcunun yüksek sakatlık riskini göze alamazken, Moting’in ‘Süper Lig’i düşünmüyorum’ demesi yönetimin canını sıktı. Burak Yılmaz’ın yanına iyi bir partner arayan Fikret Orman ve kurmayları Okaka’yı masaya yatırırken, Kouma Babacar’ın Real Betis’e imza atamaya hazırlanması Abdullah Avcı’nın da moralini bozdu.

Hazırlık maçlarında sinyal veren, Sivasspor karşısında ise gol yollarında büyük problemler yaşayan Beşiktaş’ın forvet arayışları sürerken, Beşiktaş’ta Okaka’nın haricinde her an sürpriz bir transfer bombasının patlama ihtimalinin yüksek olduğu ifade ediliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX