0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Eylül 2018 Salı 21:59:00 - Güncelleme:25 Eylül 2018 Salı 22:44:00

Venezuela Dışişleri Bakanı Arreaza: Erdoğan'ın konuşması olağanüstüydü

Venezuela Dışişleri Bakanı Arreaza, "Erdoğan'ı, BM Genel Kurulundaki olağanüstü konuşmasının ardından selamladık. İlişkilerimizdeki ilerlemeden duyduğu memnuniyeti ve Devlet Başkanı Maduro'ya selamlarını iletti." dedi.

Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza, Birleşmiş  Milletler (BM) Genel Kurulu'ndaki konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ve Erdoğan'ın Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya selam yolladığını söyledi.

Bakan Arreaza, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'ndaki hitabının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile selamlaştığını belirtti.

ERDOĞAN'I OLAĞANÜSTÜ KONUŞMASININ ARDINDAN SELAMLADIK

Arreaza, "Erdoğan'ı, BM Genel Kurulundaki olağanüstü konuşmasının ardından selamladık. İlişkilerimizdeki ilerlemeden duyduğu memnuniyeti ve Devlet Başkanı Maduro'ya selamlarını iletti." ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BM Genel Kurulu öncesinde  Venezuela'yı ziyaret etmişti.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX