0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Nisan 2019 Salı 13:41:00 - Güncelleme:23 Nisan 2019 Salı 16:17:00

Sri Lanka katliamının görüntüsü çıktı! Ölü sayısı da 310'a yükseldi

Sri Lanka'da Pazar günü Hristiyanlar için kutsal Paskalya ayinlerinin düzenlendiği Kochchikade kentindeki St. Anthony's, Katana'daki St. Sebastian ve Batticaloa'daki Meryem Ana kiliseleri ile başkent Kolombo'daki beş yıldızlı Shangri-La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerine bombalı saldırılar gerçekleştirilmişti.

Sri Lanka'da dün sabah saatlerinde Kochchikade'de St. Anthony, Katana'da St. Sebastian ve Batticaloa'da Meryem Ana Kilisesi ile başkent Kolombo'da beş yıldızlı Shangri-La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerine düzenlenen saldırının ardından bugün de bir patlama meydana geldi.

İKİ SALDIRGANIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Katana'daki St. Sebastian kilisesine gerçekleştirilen intihar saldırısının görüntüleri ortaya çıktı. Saldırganın rahat tavırlar içinde kiliseye girdiği görülüyor

Sri Lanka medyasında yayınlanan başka bir görüntüde ise, diğer bir saldırganın sırtında çantasıyla sokakta yürüdüğü ortaya çıktı.

ÖLÜ SAYISI 310'A YÜKSELDİ

Sri Lanka DailyMirror'ın, Polis Medya Sözcüsü Ruwan Gunasekara'nın açıklamalarına dayandırarak verdiği habere göre, Pazar günkü Paskalya törenleri sırasında kilise ve otellere yönelik düzenlenen bombalı terör saldırılarında ölenlerin sayısı arttı. Sözcü Gunasekara, saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısının 290'dan 310'a yükseldiğini kaydetti.

40'A YAKIN ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Saldırıların ardından yapılan operasyonların devam ettiğini aktaran Gunasekara, şu ana kadar 40'a yakın şüphelinin yakalandığını açıkladı. Gunasekara, gözaltına alınan kişilerin tamamının Sri Lankalı olduğunu belirtti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX