0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ekim 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:17 Ekim 2019 Perşembe 08:00:00

'Para hazır'

Başkan Adayı Serdal Adalı, Beşiktaş’ın parayı her zaman bulabileceğini dile getirerek, Ben ve arkadaşlarım kulübün ihtiyacı olan parayı pazartesi günü karşılayacağız, ancak bizim önceliğimiz camiamızın tek yumruk olması dedi.

GÜNEŞ

■ BEŞİKTAŞ’ta Pazar günü yapılacak kongrede iddialı adaylardan Serdal Adalı, para sorunu yaşamayacaklarını söyledi. Beşiktaş’ın parayı her zaman bulabileceğini vurgulayan Adalı, “Pazartesi ben ve arkadaşlarım kulübün ihtiyacı olan parayı karşılayacağız ancak bizim önceliğimiz camiamızın tek yumruk olması, büyükten küçüğe, eskiden yeniye el birliği ile bize destek olmasıdır” diye konuştu. Adalı, kimsenin devamı olmaya değil, bir değişim başlatmaya aday olduğunu söyledi.

TEK TEK AÇIKLARIM

■ ADALI, son 1 sene içerisinde harcadıkları parayı kalem kalem, kuruş kuruş tek tek açıklayabileceğini vurgulayarak, “Ancak taraftarımız paraların nerede olduğunu soruyorsa; önceki yönetimlerde ödemelerde, satın almada ve diğer tüm işlerde yetkisi bulunan icra başkanına sorabilir” ifadesini kullandı. Fikret Orman’a teşekkür eden Adalı, “Bize gel denildi geldik, hizmet edin denildi ettik. Birlikte yürürken yüceltip yollar ayrılınca kötülemedik. Hiçbir zaman makam mevki peşinde koşmadık” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX