0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Nisan 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:22 Nisan 2019 Pazartesi 08:39:00

Diagne rekora koşuyor

Kayserispor ağlarını 2 kez sarsan Mbaye Diagne, gol sayısını 28’e çıkardı ve Süper Lig’in en golcü yabancı futbolcusu olan Bafetimbi Gomis’in ensesine yapıştı. Diagne 2 gol daha atarsa bu unvanı eline geçirecek.

GÜNEŞ

■GALATASARAY’IN devre arasında kadrosuna kattığı Mbaye Diagne, tüm eleştirilere rağmen gollerini atmaya devam ediyor… Son oynanan Kayserispor maçında da ağları iki kez sarsan Senegalli oyuncu, ligdeki gol sayısını 28’e çıkardı. Sarı-Kırmızılı forma altında 8 karşılaşmada 8 gol atarak maç başına bir gol ortalaması tutturan Diagne, yakaladığı gol sayısıyla da Fenerbahçeli Alex de Souza’yı yakaladı.

BAFE’NİN ENSESİNDE…

■ DİAGNE, kalan haftalarda bir gol daha atarsa, ligin en golcü yabancı oyuncusu unvanını elinde bulunduran Bafetimbi Gomis’in rekoruna ortak olacak. Ancak 27 yaşındaki forvet, lig sonuna kadar en az iki defa ağları havalandırması halinde ise Süper Lig’in en golcü yabancı oyuncusu rekorunu eline alacak. Öte yandan G.Saray, Diagne’nin gol attığı 5 maçtan da 3 puanla ayrılmayı başardı.

SERİ 34 MAÇA ÇIKTI

■ TÜRK Telekom Stadı’nda Kayserispor’u 3-1 mağlup eden Galatasaray, iç sahadaki yenilmezlik serisini 34 maça çıkardı. Bu alanda Avrupa’da Liverpool’la yarışan Sarı-Kırmızılılar, hafta sonu oynadığı maçta bir rekoru daha kırdı. Cim Bom, Kayseri karşısında tam 641 defa isabetli pas yaparak bu sezon Süper Lig’de bir maçta en fazla isabetli pas yaptı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX