0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Temmuz 2019 Salı 13:29:00 - Güncelleme:23 Temmuz 2019 Salı 13:42:00

Son Dakika: Japon savaş uçaklarından Rusya ve Çin uçaklarına müdahale!

Japonya Öz Savunma Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, Japon uçaklarının Rusya ve Çin'e ait uçaklara müdahale etmek için havalandıkları belirtildi

Japonya Öz Savunma Kuvvetleri'nde yapılan açıklamada, savaş uçaklarının Rusya ve Çin'e ait uçakları engellemek için havalandığı belirtildi.

Bugün sabah saatlerinde Güney Kore ordusu da Rus ve Çin savaş uçaklarının hava sahasını ihlal ettiğini, bu nedenle bu uçaklara uyarı ateşi açıldığını duyurmuştu. Kremlin hava sahası ihlali ile ilgili iddiaları yalanlamıştı.

Öte yandan Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Çin ve Rus savaş uçaklarının ilk uzun mesafeli ortak hava devriyesi görevlerini gerçekleştirdiği duyuruldu. Devriyenin üçüncü ülkeleri hedef almadığı belirtilirken, başka ülkelerin hava sahalarının ihlal edilmediği ifade edildi.

(Habertürk)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX