0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Şubat 2017 Salı 14:47:00 - Güncelleme:21 Şubat 2017 Salı 14:47:00

Rusya'dan Ukrayna'ya: Kötülük tanımı yetersiz!

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna'nın Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Rusya'nın hayatını kaybeden BM büyükelçisi Vitaliy Çurkin'le ilgili bildirinin kabulünü engellemesi için, "Bu, iyilikle kötülük tanımlarının ötesinde bir davranış" açıklamasında bulundu.


İsveçli mevkidaşı Margot Wallstroem ile görüştükten sonra basın toplantısı düzenleyen Lavrov, bildirinin engellenmesi hakkında şöyle konuştu: "BM Güvenlik Konseyi'nin nasıl çalıştığını biliyorum. Ukrayna büyükelçisinin buna kendi karar vererek yapmadığından neredeyse tamamen eminim. Bu, ona emredildiği anlamına geliyor."
 

'ENGELLEME HRİSTİYAN DEĞERLERİNE AYKIRI'

 
Lavrov şöyle devam etti: "Bildirinin Ukrayna tarafından bloke edilmesi, Hristiyan değerlerine aykırı. İyilik ve kötülük tanımlarının ötesinde. Fakat Ukrayna'daki mevcut iktidar sayesinde ülkelerinde, Ruslara ve neo-Nazilerin melodisine uygun olarak dans etmeyen herkese tam olarak bu şekilde davrandıklarına alıştık."
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX