0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Şubat 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:21 Şubat 2019 Perşembe 09:09:00

Quaresma'nın özür dileme maçı

Erzurum maçında yaptığı sorumsuzlukla gözden düşen Quaresma, F.Bahçe derbisini kazandırıp kendisini affettirmek istiyor. Portekizli yıldız, takımla da sık sık motivasyon konuşmaları gerçekleştiriyor.

GÜNEŞ

CEZASINI ÇEKTİ

■ BEŞİKTAŞ’IN Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, F.Bahçe’ye bileniyor. Devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacağı konuşulan ama bir yere gitmeyen tecrübeli futbolcu, 1-1 biten BŞB Erzurumspor maçında yaptığı sorumsuzlukla “Bir daha formayı rüyasında görür” yorumlarına sebebiyet vermişti. O maçta gördüğü kırmızı kartın 2 maçlık cezasını çeken, kulüp disiplin yönetmeliği gereği para cezasını da ödeyen Q7, derbide oynamayı çok istediğini hocasına iletti.

İLK 11’E GÖZ KIRPIYOR

■ GİTTİ gidiyor denilen günlerde dahi antrenman kaçırmayan ve ekstra çalışmalarına devam eden 35 yaşındaki yıldız, kart cezalısı Ljajic’in yokluğunda formaya göz kırpıyor. Tahminler de zaten Quaresma’nın maça 11’de başlayacağı yönünde… Ancak başka bir gerçek daha var ki, Portekizli yıldız maçın psikolojik tarafında takıma büyük katkı sağlıyor. Takımın derbi tecrübesi en yüksek ismi olan Q7, yaptığı konuşmalarla Siyah-Beyazlı futbolcuları derbi atmosferine hazırlıyor.

TUZAĞA DÜŞMEYİN

■ F.BAHÇE’NİN derbi stratejisinin maçı germek ve rakibi eksik bırakmak üzerine kurulu olduğunu arkadaşlarıyla paylaşan yıldız futbolcu, “Bu tip maçlarda F.Bahçe hep gerginlikten beslenmiştir. Sakin kalırsak galibiyete ulaşırız. Onların tuzaklarına ben de birkaç kez düştüm. Bunun için hala üzgünüm. Ben dersimi aldım. Maçı 11 kişi tamamlamamız gol yememizden daha önemli. Sakın tahriklere kapılmayın. Biz sadece futbolumuzu oynayalım” diyerek takımı uyardı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX