0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Kasım 2017 Perşembe 09:38:00 - Güncelleme:23 Kasım 2017 Perşembe 11:22:00

FETÖ'cü Zeynalov'un yeni ortağı Preet Bharara Türkiye'deki FETÖ'cülere avukat oldu

Polis ve yargıya sızmış hain FETÖ'cüler kalkıştığı 17/25 Aralık başarısız ilk darbe girişimi sonrası üretilmiş-uydurulmuş tonlarca kumpas belgeyle ABD'ye kaçmıştı. İran asıllı Türk vatandaşı Rıza Sarraf aleyhindeki iddianameyi bu kaçak FETÖ'cü kaynaklarıyla hazırlayan New York Güney Bölgesi eski Başsavcısı Preet Bharara yeni bir skandala imza attı. Türkiye'ye halâ operasyon çekme peşinde olan Bharara, 15 Temmuz'dan önce Türkiye'den sınırdışı edilen Azerbaycan vatandaşı FETÖ'cü Mahir Zeynalov'un manipüle tweetini paylaştı.

GÜNEŞ

Eski Başkan Barack Obama döneminin kırıntısı Preet Bharara, savcılıktan kovulmasına rağmen yerinde durmuyor. Şimdi de FETÖ'nün Twitter trolü olmaya soyundu.

FETÖ'CÜ BHARARA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARET ETTİ

FETÖ'nün meczup teröristi Mahir Zeynalov'un Türkiye'nin terör örgütü FETÖ'yle mücadelesini sulandırmak ve dış dünyada itibarsızlaştırmak için FETÖ'cüleri masum gösteren tweet attı. FETÖ'ye çalıştığı artık ayan beyan olan Bharara, Zeynalov'un tweetini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ederek paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a korkak ve aşağılayıcı ifadeler kullandı.

Tweette bahsi geçen sözde polis gerçekte FETÖ'ye çalışan teröristler, FETÖ'ye doğrudan yardım yataklıktan yargılanıyor ve ceza alıyorlar.

Zeynalov ve Bharara FETÖ'cü eski polislerin yine kendileri gibi FETÖ'cü olan eşlerinin gözaltına alınmalarını ve tutuklanmalarını sadece akrabalık ilişkisi yüzünden tutuklanıyorlarmış gibi göstermeye çalışıyor.

Hain örgüt suçu sabit olan ceza verilmiş bu teröristler için durmaksızın devam eden algı operasyonlarıyla Türkiye'yi zora sokmak ve davaları engellemek için her türlü argümanı ve kişiyi kullanıyor.

Türkiye düşmanı Bharara'nın, bu paylaşımlarıyla 15 Temmuz'da 250 kişiyi katleden binlerce kişiyi yaralayan asrın en hain örgütü FETÖ'yü aklamak ve Türkiye'ye zarar verebilmek adına elinden geleni ardına koymadığı bir kez daha ortaya çıktı.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX