0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mayıs 2017 Pazartesi 15:43:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2017 Pazartesi 16:08:00

PKK'lıların dayak yemesine ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'dan skandal tepki: Dehşete düştük

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında korumaların büyükelçilik önünde Türk vatandaşlarına saldıran PKK'lılara müdahalesine ABD'den en üst düzeyde tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında korumaların büyükelçilik önünde Türk vatandaşlarına saldıran PKK'lılara müdahalesine ABD'den en üst düzeyde tepki geldi. "Dehşete düştük" diyen ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "yaşananlar en basit deyimiyle kabul edilemez" ifadesini kullandı.

 

BÜYÜKELÇİYİ DIŞİŞLERİ'NE ÇAĞIRDIĞINI HATIRLATTI

 

Tillerson, Fox News’e yaptığı açıklamada Türk Büyükelçi Serdar Kılıç’ın ABD Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldığını hatırlattı ve “Türk şiddeti basit şekilde kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

 

Tillerson sözlerini “Hala süren bir soruşturma var. Bu incelemeden çıkacak sonucu bekleyeceğiz. Türk Büyükelçiliği’nde yaşananlarla ilgili dehşete düştüğümüzü ilettik” diye sürdürdü.

 

Haber7

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX