0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Mayıs 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:26 Mayıs 2019 Pazar 08:00:00

Klibimde oyna Hande

20 yıl önce canlı yayında Hande Ataizi'ne tokat atan Sevda Demirel, 'Sevda Tokadı' şarkısının klibinde Hande'ye rol teklif etti. 

Bundan 20 yıl önce konuk olduğu bir programda Hande Ataizi’yle tartışan ve ona canlı yayında tokat atarak magazin tarihine geçen Sevda Demirel, sosyal medyada ilginç bir paylaşım yaptı. Sevda Tokadı adını verdiği bir şarkı hazırlayan ünlü isim, Instagram sayfasından Hande Ataizi’ne şöyle seslendi: “Zaman değişti, eski hırslarımız kalmadı. Bence klibimde oynamalısın. Sevda Tokadı güzel bir şarkı.” Demirel’in bu paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri oklarının hedefi oldu. ‘Ucuz reklam peşinde’ yorumlarına yanıt veren Demirel, “Evet Sevda Tokadı biraz sansasyonel bir şarkı ismi olabilir ama ben başka neyle anılıyorum ki! Ne isteniyorsa onu veriyorum. Ayrıca bana bu kadar ağır konuşmanın bedeli bunlar. Eleştirenler benim yerimde olsaydı, farklı davranmazlardı. Ha bu arada şarkıya bayılacaksınız” dedi.

Sevda'dan şaşırtan teklif 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX