0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ekim 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:14 Ekim 2019 Pazartesi 08:51:00

Dört yıl sonra yakalandılar

Oyuncu Şilan Makal’la futbolcu Şener Özbayraklı aşkı, ilk kez görüntülendi. 4 yıldır birlikte fotoğraflanmamak için köşe bucak kaçan çift, sonunda objektifimize yakalandı.

Tolga ASLAN

Oyunculuk için tarih öğretmenliğini bırakıp, Yeni Gelin dizisiyle geniş kitlelere ulaşan Şilan Makal'ın, futbolcu Şener Özbayraklı’yla aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.Son olarak “Anormal” adlı tiyatro oyununda rol alan Şilan Makal, 4 yıldır sakladığı ilişkisi hakkında ilk kez geçtiğimiz aylarda konuşarak “ Huzuru Şener’de buldum” ifadelerini kullanmıştı. Magazin dünyasının 4 yıldır peşinde olduğu aşkı ilk kez GÜNEŞ Gazetesi görüntüledi. 

Paniklediler

Önceki gün Mecidiyeköy’de bir AVM’ye tiyatro izlemeye giden Şilan Makal ve Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı muhabirimiz tarafından fotoğraflandığını fark edince panikledi. Özbayraklı, ellerini kaldırarak “ Lütfen çekmeyin, çekmeyin” şeklinde tepki gösterdi.

Evliliğe yeşil ışık

Sonrasında hızlı adımlarla AVM’den çıkmaya çalışan çift sorular karşısında daha da panikleyerek “Her şey güzel gidiyor” demekle yetinirken Şener Özbayraklı evlilik için “inşallah” dedi. Genç çift, daha sonra son model araçlarıyla oradan ayrıldı.

Tektaş takılmış

Oyuncu Şilan Makal'ın her ne kadar saklamaya çalışsa da parmağındaki tektaş dikkat çekti. Oyuncunun evlilik teklifi aldığı tahmin edildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX