0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mart 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:24 Mart 2019 Pazar 08:00:00

Aşktan ümidini kesti 

Daha önce 'Duygusal hayatta başarısızım' diyen Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol'la evlenmeye vaktinin olmadığını söyledi. 'Aşk mı?, İş mi?' sorusuna 'iş' diye cevap verdi.  

Hande Yener bir dargın bir barışık aşk yaşadığı nişanlısı Ümit Cem Şenol’la ilişkisi hakkında ilginç açıklamalar yaptı. İstanbul'da devam eden Fashion Week moda haftası kapsamında düzenlenen bir defileye tek başına giden Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol'la ilgili soruları geçiştirdi. 

UZUN ZAMANDIR GÖRÜNMÜYOR

'İlişkimiz güzel gidiyor' dese de en son 14 Şubat'ta nişanlısıyla görüntülenen Yener “Çok yoğun çalışıyorum o yüzden evlilik düşünemiyorum” dedi. Muhabirlerin 'İlk önce aşk mı?, iş mi?' sorusuna karşılık da 'iş' yanıtını vermesi kafaları karıştırdı. Güzellik merkezi açacağını söyleyen ünlü popçu, “Artık kendim gibi kadınların güzelliğiyle ilgileneceğim” dedi. 

Manken olmaya niyeti var 

Modayla yakından ilgilenen Hande Yener, 'Birkaç kez defilelerde podyuma çıktım, teklif gelirse yine çıkarım' diyerek mankenliğe göz kırptı.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX