0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Aralık 2018 Cuma 08:35:00 - Güncelleme:14 Aralık 2018 Cuma 10:07:00

Londra'da İngiliz imam Masroor, Veliaht prensi Selman'ı eleştirdiği için kovuldu

İngiliz İmam Ajmal Masroor Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ı eleştirdiği için Londra’da Suudi Arabistan’ın finansman sağladığı camiden kovuldu.

2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda vahşi bir cinayete kurban giden Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili Veliaht Prens Muhammed bin Selman'a dünyanın her yerinden tepkiler gelmeye devam ediyor. 

Karanlık prens muhalif söylemlerde bulunan tün kesimleri sindirmek için elindeki tüm gücü kullanıyor. Son örnek de imam Masroor oldu. 

Londra’da Suudi Arabistan’ın finansman sağladığı camide görev yapan imam Masroor kovulmasıyla ilgili "Kaşıkçı cinayeti her şeyi değiştirdi. Bundan sonra Veliaht Prens’in hiç kimse tarafından eleştirilemeyeceğini bütün dünyaya göstermek istediler. Bana gelen telefonda 'Artık sana burada ihtiyacımız yok' dediler. Eminim ki bu Veliaht Prens’in krallıkta ve hatta dışarıdaki otokratik ve diktatör politikalarını eleştirdiğim için oldu. Bu emir çok yukarıdan olmalı, ben 22 yıldır buradayım ” dedi.

Kaynak: Gunes.com

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX