0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ocak 2017 Çarşamba 23:06:00 - Güncelleme:12 Ocak 2017 Perşembe 01:46:00

İlk basın toplantısında Trump'tan çarpıcı 'Putin' açıklaması

İlk basın toplantısını düzenleyen ABD’nin yeni başkanı Donald Trump hakkındaki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu 'En çok istihdam sağlayan başkan ben olacağım' dedi.

 

Başkanlık koltuğuna oturmasına sayılı günler kala ilk basın toplantısını düzenleyen ABD yeni Başkanı Donald Trump basında hakkında çıkan iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump'a en çok Rusya ile ilgili ve başkanlık seçimlerindeki hack konusu soruldu. Trump bunların gerçek olmadığını ifade ederken 'Böyle bir şey olsaydı Putin bunu gururla söylerdi' dedi.

 

 

OLSAYDI PUTİN GURURLA SÖYLERDİ

 

Gizli görüşme yapıldığını onun dışardan birileri tarafından sızdırıldığını ifade eden Trump Rusya'nın seçime müdahalesine ilişkin de açıklamalarda bulundu. Trump 'Putin de bu haberlerin uydurma olduğunu biliyor. Zaten doğru olsaydı Putin de bunu gururla söylerdi. Putin beni seviyorsa bu kötü bir şey değildir. Putin'le iyi anlaşmak için bir şansım var.' ifadelerini kullandı.

 

 

İŞLERİMİ DE BAŞKANLIĞI DA YÜRÜTEBİLİRİM

 

Trump ayrıca 'Rusya'ya hiç bir bağlantım yok, borcum alacağım yok, işlerimi idare edip aynı zamanda başkanlık da yapabilirim ama buna gerek yok, işlerimi çocuklarım yürütecek. Rusya ile hiçbir anlaşmam, finansal bağım veya kredim yok' dedi.

 

Gazilerle ilgili çok güzel gelişmeler olacak. 20 Ocak kimsenin unutamayacağı harika bir gün olacak

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX