0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Nisan 2017 Perşembe 12:16:00 - Güncelleme:27 Nisan 2017 Perşembe 12:29:00

Kavga NATO'ya sıçradı! Sekreterinden Türkiye'ye küstah sözler

Darbeciler bitti şimdi de NATO rahatsız oldu. Sekreter Jens Stoltenberg, 15 Temmuz sonrası Türkiye'de gerçekleştirilen operasyonları değerlendirerek sanki hukuksuzluk varmış gibi, 'Türkiye hukuka saygı göstermeli' dedi.

 

Birkaç gün evvel AKPM Genel Kurulu'nda, 15 Temmuz'dan sonra süre gelen OHAL'in devamının gelmesinin FETÖ-PKK operasyonlarına etkisi nedeniyle Türkiye'nin siyasi denetim sürecine dahil edilmesine karar verilmişti.

 

NATO Genel sekreteri Jens Stoltenberg bugün AB Savunma Bakanları toplantısı için Malta'nın Valletta' şehrine geldi. Burada gazetecilerin sorularını cevaplandıran Stoltenberg, Türkiye'yi 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası yapılan operasyonlar ve tutuklamalar konusunda uyardı



"OPERASYONLAR YASAL ÇERÇEVE İÇİNDE YAPILMALI"

Stoltenberg, "Türkiye kendini koruma ve başarısız darbe girişiminin arkasında olanları bulma hakkına sahip ancak bunu hukukun üstünlüğüne tam saygı duyarak,yasal çerçeve içinde yapmalı" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX