0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Aralık 2018 Perşembe 22:22:00 - Güncelleme:14 Aralık 2018 Cuma 00:00:00

İran’dan, katil İsrail Başbakanı Netanyahu’nun İran’a saldırabilecekleri yönünde yaptığı açıklamaya tepki: Bu bir tehdittir

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, katil İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun İran’a saldırabilecekleri yönünde yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

Kasımi,  “Bu şahsın bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde büyük bir ülkeyi askeri girişimde bulunmak ile tehdit ettiği anlamına geliyor” dedi.
 
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun “İsrail’in varlığı tehlikeye düşerse, İran’a saldırırız” şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi.

Kasımi, yaptığı açıklamasında, “’İşgalci Siyonist İsrail rejimi, kin, nefret ve halüsinasyonun tam tecellisi olan bu rejim, hiçbir zaman asla böyle bir eylemde bulunmaya cesaret edemez. Ancak Netanyahu’nun utanç duymaksızın dile getirdiği bu ifadeler, bu şahsın bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde büyük bir ülkeyi, askeri girişimde bulunmak ile tehdit ettiği anlamına geliyor. Bu konuyu kesinlikle uluslararası hukuk kurumlarından takip edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX