0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Kasım 2019 Cumartesi 23:28:00 - Güncelleme:13 Mart 2020 Cuma 09:56:00

İran'dan ABD'ye gönderme! "Fırsatçılar bir kez daha hata yaptı"

İran'da dün başlayan benzin zammını protesto gösterileri ülkenin pek çok şehrine yayılırken, olaylar hakkında konuşan İran Cumhurbaşkanı Hüsameddin Aşna, "Yurtiçindeki ve yurt dışındaki fırsatçılar bir kez daha hata yaptı. Ayrıca İran, yıllar önce ülkedeki ABD elçiliğini de kapattı." dedi.

TM Dijital Haber Merkezi

İran'da dün başlayan hükümet karşıtı gösteriler, ülkenin pek çok şehrine yayıldı.

Yüzlerce İranlı sokaklara çıkarak protesto gösteri düzenlerken, resmi daireler ateşe verildi. Aynı zamanda İran dini lideri Hamaney'in posterleri göstericiler tarafından ateşe verildi.

Çıkan gösteriler hakkında konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin danışmanı Hüsameddin Aşna, "İran, Irak ve Lübnan'a benzemez. Kiralık medyanın ülkenin kaderini belirlemesine müsaade etmeyeceğiz. Yurtiçindeki ve yurt dışındaki fırsatçılar bir kez daha hata yaptı. Ayrıca İran, yıllar önce ülkedeki ABD elçiliğini de kapattı." ifadelerine yer vererek, ABD'ye bir göndermede bulundu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX