0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Eylül 2016 Salı 00:00:00 - Güncelleme:27 Eylül 2016 Salı 14:57:00

Hillary kimseye güven vermiyor

ABD'de seçimlere yaklaşık bir ay kaldı, ancak demokratların adayı Hillary Clinton kendi seçmenlerine ve dünyaya güven vermiyor.  Amerikan medyasında Clinton'un parkinson ya da Alzaymır hastası olduğu ve seçim kampanyası için terör örgütü FETÖ'den aldığı yüklü bağışlar tartışılıyor.

Sağlık sorunları gündemden düşmeyen Clinton'un son olarak Philadelphia'daki seçim kampanyasındaki görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. ABD medyası Hillary Clinton'ın terör örgütü FETÖ ile ilişkilerini ve sağlık problemlerini tartışıyor. Clinton'un sağlık sorunları 11 Eylül saldırılarını anma gününde ayakta duramayarak yanındakilerin kollarına yığılmasıyla ortaya çıkmıştı.

PARKİNSON MU ALZAYMIR MI?

Demokrat adayın doktorunun sadece  Clinton'un zatüre geçirdiğini açıklamış ancak kimseyi inandıramamıştı. Amerikan medyasında seçime sayılı günler kala Clinton'ın hastalığı nörolojik bir hastalık olan parkinson olduğunu iddia ediyor. Gazeteciler Clinton'a 'bunama, parkinson ve alzaymır testi olacak mısınız?'diye sorduğunda ise Hillary Clinton “Buna gerek yok, sadece zaturre oldum ama şimdi iyiyim”diyerek kestirip atmıştı.

Göz hareketleri konuşuldu

Clinton'un seçim kampanyasında ve verdiği ropörtajlardaki istemsiz göz hareketleri gözden kaçmadı. Görüntüleri değerlendiren uzmanlardan bir kısmı bu manzarayı Clinton'un 2012 yılında yaşadığı kazaya bağlarken diğerleri ise Clinton'un mutlaka nörolojik bir testten geçmesi gerektiğini belirtti. Son olarak Clinton'un e-postalarının hacklenmesi sonucu dışişleri bakanlığı döneminde devletin gizli yazışmalarını kendi özel postasında yapması ve yine bakanlık resmi begelerini Rusya'da bir otelde unutması skandalı da medyada 'alzaymır hastası' olduğu yolunda yorumlara neden oluyor. 

SAĞLIK ORDUSUYLA DOLAŞIYOR

Clinton'ın görüntülerde bir kadının eşliğinde yürümesiyse, “Sürekli yanında gezen bir hemşiresi olduğu” yorumuna neden oldu. ABD basını o kadının doktoru Lisa Bardack olduğunu yazdı.

Clinton FETÖ ilişkisi

Amerikan medyasının Clinton hakkında seçimlere sayılı günler kala dillendirdiği diğer bir konuda seçim kampanyasının kaynağının tartışılır olması. Terör örgütü FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen ile mektuplaşacak kadar yakın ilişkileri medyaya yansımıştı. Hatta FETO için 'Hillary'nin imamı'manşetleri atılmıştı. FETÖ'nün kurduğu şirketler aracılığıyla Clinton'a tüm siyasi hayatı boyunca bağış yaptığı makpuzlarıyla ortaya çıkmıştı. Son olarak FETO'nun 100 bin dolar bağışladığı Amerikan medyasında bomba etkisi yaratmıştı. 

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX