0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Şubat 2019 Perşembe 16:08:00 - Güncelleme:21 Şubat 2019 Perşembe 16:24:00

Zillet ittifakının oyununu Başkan Erdoğan bozdu! Erdoğan: Adayların fotoğraflarında parti logosu yok, çünkü kimin adayı olduğu anlaşılmasın istiyorlar

Denizli mitinginde halka hitap eden Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan seçim öncesi '4'lü çete' dediği zillet ittifakının vatandaşlara yönelik algı operasyonunu bozdu. Önemli mesajlar veren Başkan Recep Tayyip Erdoğan 'Zillet ittifakının adaylarının altına bakarsanız parti ismi, logosunu göremezsiniz. Hangi parti adayı olduğu anlaşılmasın istiyorlar' dedi.

Gunes.com / Haber Merkezi

Yerel seçimlere 38 gün gibi kısa bir süre kala partiler de çalışmalarını sürdürüyor. Bugün Denizli'de halka hitap eden Başkan Recep Tayyip Erdoğan, oy uğruna Kandil'in siyasi kanadı HDP'yle bile ittifak yapan Zillet'in algı operasyonunu bozdu.

Başkan Erdoğan, zillet ittifakının başta Ankara olmak üzere belli illerde parti adaylarının resimlerinin altında herhangi bir parti ismi ve logosunun bulunmadığına dikkat çekti. Zilletin amacının milleti kandırmak olduğunu vurgulayan Başkan Erdoğan ' Ankara'da zillet ittifakı adayının resimleri var ama CHP'nin logosu yok, İYİ Parti'nin de yok. Kimin adayı olduğu anlaşılmasın istiyorlar' dedi.

RESİMLERİ VAR, LOGOLARI YOK

İşte Başkan Erdoğan'ın o açıklamaları;

Şu anda Cumhur İttifakı'nın karşısında zillet ittifakı var. Bunun içinde CHP, HDP bunun yanında adı İYİ parti olan ip var bir de Saadet Partisi var. Ankara'da zillet ittifakı adayının resimleri var ama CHP'nin logosu yok, İYİ Parti'nin de yok. Kimin adayı olduğu anlaşılmasın istiyorlar.


Şunu unutmayın Cumhur İttifakı'nın zaferi bir tarihtir. İnşallah 31 Mart seçimlerinde Denizli kendinden beklenin yapacaktır. Aman ha içinizde bir olun. Beraber olun. Hala istediğimiz konsolidasyon sağlanmış değil. Bunu sağlamamız lazım. 31 Mart'ın sadece bir belediye değil beka seçimi olduğunu izah etmeliyiz.

Seçim dönemleri siyasetçilerin millete hesap verdiği dönemlerdir. Sizleri 17 yıldır hakem kıldık. Milletimizin onay ve icazetiyle hizmet yolculuğumuza devam ettik. Rotamızı sizler çizdiniz. Türkiye'nin 17 yıllık kazanımlarının hepsinde sizin de imzanız bulunuyor.

Türk siyasetinin üzerinde sallanan vesayet kılıcını birlikte kaldırdık.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX