0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Aralık 2019 Pazartesi 09:43:00 - Güncelleme:17 Aralık 2019 Salı 10:51:00

İsviçre'yi Ankara sanan Pelin Batu alay konusu oldu!

CHP’liler, İsviçre Montrö’de çekilen videoyu Ankara-Gölbaşı diye internette pazarladı! Görüntüleri gerçek sanan Pelin Batu üzerine atladı. Ailesi diplomat olduğu için dünyada gezmedik ülke bırakmayan Pelin Batu, babasının kemiklerini sızlattı.

Canlı yayınlarda yaptığı garip hareket ve açıklamalarla sık sık gündem olan Pelin Batu, bu kez Twitter paylaşımıyla alay konusu oldu.

İsviçre'nin Montrö kentindeki yılbaşı hazırlıkları "İşte Ankara- Gölbaşı" diye tanıtıldı. CHP'liler Mansur Yavaş'a övgüler yağdırdı.

İsviçre Montrö'de düzenlenen yılbaşı etkinliklerini bir Twitter kullanıcısının, "Ankara Gölbaşı Teşekkürler Mansur Yavaş" yazarak paylaştığı görüntüye balıklama atlayan Pelin Batu, sosyal medyanın diline düştü.

Diplomat kızı Pelin Batu da videoya sahip çıktı. Paylaşırken "Hayatın büyüsü" yorumunu yaptı. Sosyal medya yıkıldı.

Yurt dışında da yaşayan Batu bir başka kullanıcının, "Bu yer neresi bilginiz var mı?" sorusuna ise "Gölbaşı, Ankara" cevabını verdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX