0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2019 Çarşamba 09:23:00 - Güncelleme:21 Kasım 2019 Perşembe 12:36:00

Arabuluculuk şartları neler?

Arabuluculuk sınavı için geri sayım devam ediyor.5 bin arabulucu alımı yapılıyor. Arabuluculuk sınavı için başvurular 19 Ağustos, 6 Eylül 2019 tarikleri aralığında alındı. Arabuluculuk başvuruları, elektronik ortamda, e-devlet şifresi, elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle https://arabulucu.uyap.gov.tr/arabulucu/giris.jsp (UYAP Arabulucu Portal) internet adresi üzerinden yapıldı. Şimdi gözler Arabuluculuk sınavına çevrildi. Geçtiğimiz ay başvurularını tamamlayan adaylar heyecanla arabuluculuk sınavının yapılacağı günü bekliyor. Arabuluculuk sınavı ile ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor..

Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından ilan edilen 5 bin arabulucu ihtiyacına yönelik olarak sınav yapılıyor. 19 Ağustos'ta başlayan arabuluculuk sınav başvuruları 6 Eylül 2019 tarihinde sona erdi. Arabuluculuk için başvurular, elektronik ortamda, e-devlet şifresi, elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle https://arabulucu.uyap.gov.tr/arabulucu/giris.jsp (UYAP Arabulucu Portal) internet adresi üzerinden alındı. Şimdi gözler Arabuluculuk sınavına çevrildi. Geçtiğimiz ay başvurularını tamamlayan adaylar heyecanla arabuluculuk sınavının yapılacağı günü bekliyor. Arabuluculuk sınavı ile ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor..

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
 

ARABULUCULUK SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

 

ARABULUCULUK SINAVI 2019 NE ZAMAN?

Sınav, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından 24 Kasım 2019 Pazar günü saat 14.00’da tek oturum halinde Adana, Antalya, Ankara, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul (Anadolu - Avrupa), İzmir, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van illerinde yapılacaktır. Sınav saat 14.00’da başlayacak ve 150 (yüz elli) dakika sürecek.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX