0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Şubat 2019 Salı 17:47:00 - Güncelleme:19 Şubat 2019 Salı 17:59:00

Papa'nın ziyareti sonrası BAE: Müslümanlar Endülüs'ü işgal etti

Dubai Polis Şefi Dahi Haflan Twitter hesabı üzerinden tepki çeken bir açıklama yaptı. Haflan, "Müslümanlar Endülüs'ü işgal ettiler." ifadelerini kullandı.

(TM Dijital Haber Merkezi)

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai emirliğinin Polis Şefliğini yürüten Dahi Haflan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Müslümanlar Endülüs'ü 8 yüzyıl boyunca işgal ettiler ancak daha sonra asıl sahipleri Endülüs'ü geri aldı. Sabırlı olun... Bütün güçlüler zaman alsa dahi yok olacaktır." dedi.

Sosyal medya üzerinden Dahi Halfa'nın skandal açıklamasına tepkiler çığ gibi büyürken, söz konusu açıklamanın Papa'nın ziyaretinden kısa bir süre sonra yapılması ise dikkat çekti.

Papa geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret etmiş ve Mısır Ezher Üniversitesi Şeyhi Ahmed Tayyip ile "Kardeşlik Bildirgesi" imzalamıştı. Söz konusu bildirgede dinlerarası diyaloğun önemine atıfta bulunulmuş ve Papa Dubai'deki bir stadyumda ayin gerçekleştirmişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX