0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Temmuz 2019 Çarşamba 12:20:00 - Güncelleme:17 Temmuz 2019 Çarşamba 17:05:00

Avustralya'da bir balıkçı 50 yıllık şişe mesajı bulundu

Avustralya'da bir balıkçı, Güney Avustralya kıyılarında bulduğu şişede 50 yıllık bir mesaj olduğunu ve yazarını aradığını söyledi.

TM Dijital Haber Merkezi

Paul Elliot isimli bir balıkçı, Güney Avustralya sahillerinde bir şişe buldu. Şişenin içerisinde 50 yıllık bir mesaj olduğunu söyleyen balıkçı, mesajın yazarını aradığını belirtti.

Paul Elliot, Avustralya’nın ulusal yayın kuruluşu Australian Broadcasting Corporation'a yaptığı açıklamada, kendisinin ve oğlu Jyah'ın şişeyi balıkçılık yaparken ülkenin Güney Avustralya eyaletindeki Eyre Yarımadası'nın batı kıyısında bulduğunu söyledi.

Şişeyi ve içindeki yazıyı inceleyen Avustralyalı okyanus bilimcisi David Griffin, şişenin içerisindeki mesaj hakkında bilgi vermekten kaçındı. İncelemelerin devam edeceği bildirildi.

Şişenin güney sahilinde 50 yıl boyunca ayakta kalamayacağını, çünkü okyanusun asla durmayacağını aktaran David Griffin, “Ancak şişenin yıllarca bir kumsala gömülü kaldığından ve daha sonra bir fırtına tarafından açığa çıktığından şüpheleniyorum.” diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX