0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Ekim 2017 Perşembe 09:06:00 - Güncelleme:05 Ekim 2017 Perşembe 09:13:00

Dışişleri Bakanlığı'ndan Filistin açıklaması: Memnuniyetle karşılıyoruz

Dışişleri Bakanlığı, Filistin Hükümeti’nin Gazze’de gerçekleştirdiği Bakanlar Kurulu Toplantısı memnuniyetle karşılandığını açıkladı.

Dışişleri Bakanlığı, Filistin Hükümeti'nin Gazze'de gerçekleştirdiği Bakanlar Kurulu Toplantısı memnuniyetle karşılandığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Filistinli kardeşlerimiz arasında birlik sağlanmasına yönelik süreç bağlamında ahiren kaydedilen gelişmeler ve bu çerçevede 3 Ekim tarihinde Filistin Hükümeti'nin Gazze'de gerçekleştirdiği Bakanlar Kurulu Toplantısı memnuniyetle karşılanmıştır.

Türkiye Ortadoğu'da kalıcı barış ve istikrarın temini için gerçekleşmesini elzem gördüğü iki devletli çözüme ulaşılması bakımından hayati önem taşıyan Filistin iç uzlaşı sürecinin bir an önce neticelendirilmesine dönük çabalara desteğini önümüzdeki dönemde de sürdürecektir" denildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX