0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Şubat 2018 Çarşamba 20:11:00 - Güncelleme:21 Şubat 2018 Çarşamba 20:23:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Afrin kuşatılacak' sözü Almanya'yı rahatsız etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakında Afrin'in kuşatma altına alınacağını söylemesinden sonra Almanya Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin yaptığı açıklamada, "Yakında Afrin şehir merkezi kuşatma altına alınacak" ifadelerini kullanmıştı.
 
TERÖRİSTLERDEN ÖNCE ALMANYA'DAN SES GELDİ
 
Cumhurbaşkanı'nın bu sözlerinden sonra terör örgütü cephesinden önce Almanya'dan açıklama yapıldı. Almanya Dışişleri Bakanlığı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Afrin'in terör örgütü PKK/PYD işgalinde kurtarılması için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'ndan duymuş olduğu rahatsızlığını bir kez ortaya koydu. Alman Bakanlığı Afrin kuşatmasının sivil halkın acılarının sürmesine yol açacağını ileri sürerek provokatif bir açıklamada bulundu.

Haber7


 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX