0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Şubat 2017 Salı 14:17:00 - Güncelleme:21 Şubat 2017 Salı 14:38:00

Bu kez generalin yanında trollediler! İşte Trump için gergin geçen o anlar

ABD Başkanı Trump, 13 Şubat'ta istifa eden eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Flynn'in yerine Korgeneral McMaster'ı seçtiğini açıkladı. Trump, McMaster'ı düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı. Basın toplantısı sırasında yükselen bir ses ise dikkatlerden kaçmadı

 

ABD Başkanı Donald Trump, 13 Şubat'ta istifa eden eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn'in yerine Korgeneral Herbert Raymond McMaster'ı seçtiğini açıkladı.

 

Trump, hafta sonunu geçirmek üzere gittiği Florida'daki görüşmeleri sonucunda yeni Ulusal Güvenlik Danışmanını kamuoyuna ilan etti.

 

Kendisini takip eden gazetecilere açıklamalarda bulunan Trump, hassas görüşme ve değerlendirmeler sonucunda ABD Ordusu Kapasite Entegrasyon Merkezi Direktörü ve Eğitim ve Doktrin Komutanlığı Komutan Yardımcısı Korgeneral McMaster'da karar kıldıklarını belirtti.

 

 

McMaster için "muhteşem bir yetenek ve deneyim adamı" ifadesini kullanan Trump, son iki günde yeni adayı hakkında çok şey okuyup izlediğini söyledi.

 

KLASİK MÜZİK SÜRPRİZİ!

Bu arada, basın toplantısında Trump konuşmaya başladığı anda salondan klasik müzik sesi yükselmesi dikkatlerden kaçmadı.

RESME TIKLA İZLE

Müzik, Trump'ın konuşmasını sürdürdüğü 3 dakika boyunca devam etti. Trump müziğin sesini bastırmak için sesini yükseltmek zorunda kalırken olay ABD Başkanı'na sert muhalefet yapan CNN televizyonunun bir mesajını hatırlattı.

 

CNN, Trump'ın medya mensuplarına, özellikle de kendi medya gruplarına yönelik eleştirleri üzerine bir video hazırlayarak sosyal medyada paylaşmıştı.

 

Videoda, Trump'ın görüntüleri altında klasik müzik dinletisi yer almıştı.

 

CNN mesajında, "Sesi açın ve Başkan Trump'ı büyüleyici bir senfoniyi yönetirken izleyi... Eee, senfoni değil basın toplantısı tabii ki..." ifadelerini kullanmıştı.

 

Donald Trump'un Korgeneral Herbert Raymond McMaster ile düzenlediği basın toplantısının da bu mesajdan ilham alan muhalifler tarafından "trollendiği" düşünülüyor. 

 

İŞTE CNN'İN O VİDEOSU;

https://twitter.com/CNN/status/832392475432120326?ref_src=twsrc%5Etfw

 

SuperHaber 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX