0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mart 2019 Pazar 09:56:00 - Güncelleme:24 Mart 2019 Pazar 11:16:00

Bade İşçil'den Oscar açıklaması

Bade İşçil 5 yaşındaki oğlu Azur'un oyunculuk konusunda yetenekli olduğunu söyledi. Oğlu için "Mutlu olacağı şeyi yapsın" diyen Bade İşçil, "Oscar'lık oynayabilir" dedi.

Bade İşçil modayı takip ettiğini dile getirdi. İşi gereği böyle aktivitelerin içinde olduğunu ifade eden Bade İşçil, oğlu Azur hakkında da konuştu.

"OSCARLIK OYNAYABİLİR"

Moda Tekstil ve Tasarım bölümü mezunu olduğunu söyleyen Bade İşçil, "İşimiz gereği modayı da yakından takip eden insanlarız. Ben klasik bir insanım yani bazen uçarı şeyler de beğeniyorum onları kombin yapıyorum ama çok da uçmuyorum. Yüksek bel pantolon giymem diyordum şimdi yüksek bel olmazsa giymem diyorum" dedi.

5 yaşındaki oğlu Azur'un oyunculuk için büyük ümit vaat etiğini söyledi.

İşçil, oğlu Azur'un isminin telaffuz edilemediğini belirtirken, "Neye yeteneği var?" sorusuna ise "Azur zor bir isim bana da küçükken 'Badem' diyorlardı. Ben Türkiye'de ödüller aldım ama oğlum Oscar'lık oynar gibi geliyor bana. İsterse de spor yapsın, neyle mutlu olmak isterse onu yapsın" yanıtını verdi.

(Ahaber)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX