0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Nisan 2019 Çarşamba 11:38:00 - Güncelleme:24 Nisan 2019 Çarşamba 11:39:00

İki İngiliz kulübü Muslera'yı yokladı

8 yıldır Galatasaray'ın kalesini koruyan milli kaleci Muslera için Bournemouth ve C.Palace devreye girdi.

TM Dijital Haber Merkezi

Bu sezon geçmiş yıllara göre performans olarak biraz düşüş yaşasa da Süper Lig’in son haftalarına gelindikçe Fatih Terim’in en fazla güvendiği oyuncuların başında gelen Muslera için iki İngiliz ekibi girişimde bulundu.

BOURNEMOUTH VE C.PALACE MUSLERA'YI YOKLADI

Galatasaray’dan yıllık 4 milyon Euro civarında bir para alan ve sezon sonunda durumu masaya yatırılacak olan Muslera için Bournemouth ve C.Palace’ın zemin yokladığı öğrenilirken, sarı kırmızılı kulübün Süper Lig’in bitmesine 5 hafta kala şimdilik görüşmeleri kapattığı belirtildi. Stoke City forması giyen tecrübeli kaleci Butland’la da ilgilenen iki kulübün ‘30 milyon Euro isteriz’ yanıtını alır almaz Muslera’ya yöneldiği bildirilirken, Galatasaray’ın talep edeceği bonservis miktarı Ada ekipleri tarafından merakla bekleniyor.

8 yıldır Galatasaray’ın kalesini koruyan Fernando Muslera bu sezon 39 maçta forma giydi. Daha önce Lazio’da oynayan Urugaylı eldiven 95 kez milli takım forması terletti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX