Kumar günü deşifre oldu

İşadamı Ali Rıza Gültekin cinayetini soruşturan özel ekip, yeni bilgilere ulaştı. Olayın yaşandığı kaçak kumarhaneyi işletenlerin farklı mekanlarda 'kumar günü' düzenlediği, adresleri de davetlilere gizlice bildirdiği ortaya çıktı. 

Haberin Eklenme Tarihi: 17.11.2018 08:00:00 - Güncelleme Tarihi: 17.11.2018 08:00:00
ABONE OL

Beşiktaş'ta bir apartmanın 4. katındaki dernekte çarşamba gecesi kurşun yağmuruna tutulan Ali Rıza Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürerken, kurulan özel ekip, olayla ilgili önemli detaylara ulaştı. Üç şüphelinin kimliğini belirleyen polis, cinayetin işlendiği yerin de dernek adı altında kaçak kumarhane olduğunu tespit etti. Olay geçesi de mekânda kumar oynatıldığı belirtildi. 

SIRA O BİNADAYDI 

Kaçak kumarhane işletenlerin belirli gecelerde farklı adreslerde 'altın günü' gibi 'kumar günü' düzenledikleri, mekanın müşterilere gizlice bildirildiği tespit edildi. Olayın yaşandığı gece sıranın Balmumcu'daki bu adrese geldiği ve işadamının da davetli olduğu belirlendi. Davetliler arasında tanınmış bazı isimlerin de olduğu iddia edildi. 

ŞÜPHELİLER TANIDIK İDDİASI 

Gültekin ve diğer davetlilerin ardından şüpheliler Mustafa B, Rıdvan D. ve Sergen G’nin de binaya geldiği, görevlilerce tanındıkları için rahatlıkla içeri girebildikleri söylendi. O sırada işadamının koruma polisinin ise aynı katta olduğu, ancak kapı girişine yakın oturduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçak kumarhanenin dış kapısını gören güvenlik kamerası incelendi ancak kayıt yapmadığı belirlendi. 

‘ÇATIŞMAYA KURBAN GİTTİ’ 

Polis, işadamını öldüren 3 şüpheli dışında, gözcülük yaptığı belirlenen bir kişiyi daha aramaya başladı. Kimlikleri tespit edilen şüphelilerin de, kumarhane piyasasında tanınmış kişiler olduğu iddia edildi. Gültekin’in alacak verecek ya da organize suç çeteleri çatışmasına kurban gittiği ihtimalleri araştırılırken, şahısların organize suç örgütleriylew bağlantılı olduğu değerlendiriliyor.