Standard Liege Teknik Direktörü Pinto'dan Cavanda açıklaması

Standard Liege Teknik Direktörü Sa Pinto, Cavanda için satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacaklarıyla ilgili açıklama yaptı.

Haberin Eklenme Tarihi: 22.01.2018 18:44:00 - Güncelleme Tarihi: 22.01.2018 18:46:00
ABONE OL

Galatasaray'dan kiralık olarak Standard Liege'de forma giyen Pedro Cavanda ile ilgili teknik direktörü Ricardo Sa Pinto açıklamalarda bulundu.

Standard Liege Teknik Direktörü Sa Pinto, basın toplantısında 'Cavanda'nın bonservisini alacak mısınız?' şeklindeki soruyu da yanıtladı.

Opsiyon haklarının hala devam ettiğini söyleyen Sa Pinto, Belçikalı oyuncudan daha çok şey beklediklerini söyledi ve ''Zaten Cavanda'nın satın alma hakkı hala bizde. Çok kaliteli bir oyuncu ama biz ondan daha fazlasını bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Standard Liege Sportif Direktörü Olivier Renard da Cavanda hakkında konuşmuş ve ''Şu an kesin konuşmak için erken. Bu isimlerle ilgili kendi görüşlerimiz var. Gerekli gördüğümüz hamleleri, gerektiği zaman yapacağız'' ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray, sezon başında Cavanda'yı 500 bin euro bedellle Standard'a kiralamıştı. Belçika temsilcisi 20 Mayıs 2018'e kadar 1,5 milyon euro bedelle Cavanda'nın satın alma opsyionunu da elinde bulunduruyor.

Sporx