Roberto Soldado'dan iddialı açıklama: Janssen'i aratmam

Fenerbahçe sağlık heyeti Janssen’i Karabük maçına yetiştirmeye çalışırken, Soldado teknik ekibe güvence verdi: “Kimseyi aratmam”

Haberin Eklenme Tarihi: 11.12.2017 09:43:00 - Güncelleme Tarihi: 11.12.2017 09:45:00
ABONE OL

Bursaspor maçında aldığı darbe nedeniyle ayağında ezilme meydana gelen ve ayakkabı giyemeyen Janssen'in gelecek pazartesi günü Karabükspor maçına yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini koruyor. Birkaç gün antrenmana çıkmayacak Hollandalı için sağlık heyeti seferberlik ilan etti. Teknik ekip ise her ihtimale karşın maça Soldado ile başlama planlarını hazırda tutuyor. Bursaspor maçında penaltı yaptırarak galibiyette pay sahibi olan İspanyol forvet, bugünden itibaren taktik antrenmanlarda as takımla birlikte çalışacak. Soldado, sezon başında hazır olmamanın sıkıntısını çektiğini belirterek, "Geldiğimde tek ayağımla oynuyordum. Sakatlığımı tamamen atlattım ve kendimi güçlü hissediyorum. Eğer forma şansı bulursam Janssen'i de başkasını da aratmam" ifadelerini kullandı.

Janssen sakat sakat çıktığı Bursaspor maçında, 40 dakika dayanabildi. Karabük'e yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi.

Soldado sakatlıktan yeni döndü. Bursa'da Janssen'in yerine girip tek golü getiren penaltıyı aldı. Kendine güveni tam.

(Sabah)