Kartal'da yaprak dökümü

Pepe ile başlayan ayrılık furyası, Quaresma, Adriano, Loris Karius ve Adem Ljajic'le devam edecek. Maaşına zam isteyen ve kulüple anlaşmayan Ryan Babel’le de yollar ayrılacak. Lens'in talibi çıkması halinde satılacak.

Haberin Eklenme Tarihi: 19.12.2018 08:00:00 - Güncelleme Tarihi: 19.12.2018 08:00:00
ABONE OL

GÜNEŞ

QUARESMA İLE VEDA OLABİLİR

BEŞİKTAŞ sil baştan… Maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Siyah-Beyazlılar, önceki gün Pepe ile yollarını ayırdı… Oyuncuların yüksek maaşlarını ödemekte zorlanan Beşiktaş yönetiminin takımın diğer yıldız isimleri Ricardo Quaresma ve Adriano Correia Claro ile de devre arasında vedalaşması bekleniyor. Hatta Portekizli yıldızın Başkan Fikret Orman ve yönetimle görüştüğü ve “İstiyorsanız giderim” dediği öğrenildi.

ADRİANO SATILACAK

SÖZLEŞMESİ sezon sonunda bitecek olan Adriano da devre arasında yolcu… Sambacı’dan para kazanmak isteyen Beşiktaş, Brezilyalı oyuncuyu ocak ayında satmayı planlıyor. Yeni mukavele için görüşmeler yapılan Ryan Babel’le de anlaşılamaması durumunda Hollandalı devre arasında satılacak. Sezon başında Liverpool’dan kiralanan kaleci Loris Karius’un performansından memnun olmayan Siyah-Beyazlılar, Alman kaleciyi de geri gönderecek.

LJAJİC İÇİN İTALYA’DAN İDDİA

SİYAH-Beyazlılar, asıl bombayı ise Adem Ljajic’le patlatacak. Sezon başında 6.5 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Ljajic, Beşiktaş tarafından gözden çıkarıldı ve ocak ayında yeniden Torino'ya dönecek. İtalyan basını, ekonomik krizde olan Beşiktaş'ın 3 milyon euro maaş alan Adem Ljajic'in parasını ödemekte zorluk yaşadığını ve oyuncunun Torino'ya dönmesi için görüşmelere başladığını ileri sürdü.