Emre Mor yine kadro dışı

La Liga’da geçtiğimiz hafta kadroda olan fakat oynamayan Emre Mor, bu kez kadroya dahi alınmadı. Kral Kupası’ndaki performansı beğenilen oyuncu ile ilgili karar şaşkınlık yarattı.

Haberin Eklenme Tarihi: 18.12.2018 15:30:00 - Güncelleme Tarihi: 18.12.2018 15:31:00
ABONE OL

Celta Vigolu Emre Mor’un çalkantılı sezonu aynen devam ediyor. Milli futbolcu bir dönem, kadro dışı cezalarına çarptırıldığı İspanyol ekibinde bir türlü kadro istikrarını sağlayamıyor.

Takımın teknik direktörü geçtiğimiz ay değişti. Antonio Mohamed’in yerine Miguel Cardoso’nun gelişiyle işler Emre için tekrar yoluna girecekmiş gibi gözüktü. Çünkü Portekizli çalıştırıcı oyuncuya yeniden forma vermeye ve kendisini yeniden oynatmaya başladı.

İyi başlamıştı ama…

Emre Mor, takımının Real Sociedad'a yenildiği Kral Kupası karşılaşmasına ilk 11'de başladı. Uzun süre sonra ilk övgü alan bir performansa imza atan futbolcu, bu beğenilen oyununun ardından yeniden formaya uzak kalmaya başladı.

Cardoso ile ilk kadro dışı

Celta bu hafta La Liga’de Leganes ile karşı karşıya gelirken Emre Mor takımının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Cardoso’nun görev başına gelmesinin ardından ilk üç maçında Emre forma giyerken, dördüncü maçta kadroda olmasına karşın şans bulamadı, beşinci maç olan Leganes maçındaysa kadroya bile alınmadı.

‘Teknik tercih’ savunması

İspanyollar Emre Mor’un kadro dışı kararını şaşkınlıkla karşıladı. Leganes maçının ardından basın toplantısında teknik direktör Cardoso’ya neden oyuncuyu kadroya almadığı soruldu. Cardoso kararını ‘teknik bir tercih’ olarak savundu, “Kadro dışı kalan kaliteli oyuncular hep olacaktır” dedi.