Bir buçuk Chicharito

Kartal, Hernandez’i sezon sonuna kadar değil Haziran 2020’ye kadar kiralıyor. Meksikalının 7.3 milyon poundluk yıllık ücretinin yarısını Beşiktaş karşılayacak. Devler Ligi’ne katılım halinde Chicharito da bonusu kapacak.

Haberin Eklenme Tarihi: 21.11.2018 08:00:00 - Güncelleme Tarihi: 21.11.2018 08:00:00
ABONE OL

GÜNEŞ

BEN AYRILMAK İSTİYORUM

BEŞİKTAŞ, bir süredir görüşme halinde olduğu Meksikalı golcü Javier Hernandez için kulübü West Ham United’a resmi teklifini iletti. Siyah-Beyazlılar, 30 yaşındaki golcü için İngiliz kulübüne sezon sonuna kadar değil, sözleşmesinin sonuna kadar, yani bir buçuk yıllık kirala teklifinde bulundu. Premier Lig’de umduğunu bulamayan “Chicarito” (Küçük Bezelye) lakaplı yıldızın Ada’dan ayrılmak istediği ve Beşiktaş’ın teklifini oldukça cazip bulduğu öğrenildi.

WEST HAM DÜNDEN RAZI

WEST Ham’a Temmuz 2017’de Almanya’nın Bayer Leverkusen kulübünden 18 milyon euroya transfer olan ancak gerek sakatlıklar gerekse teknik adam değişiklikleri nedeniyle bir türlü kalitesini konuşturamayan Hernandez’in yıllık ücreti 7.3 milyon pound… Yatırımın karşılığını alamadığını düşünen İngilizler, daha önce de bu paranın yarısını veren bir kulübe oyuncusunu kiralamak istemiş ancak Meksikalı yıldız Premier Lig’den ayrılmak istememişti.

ORMAN, BABASIYLA BULUŞTU

GEÇTİĞİMİZ günlerde teknik direktör Şenol Güneş ve transfer komitesi başkanı Umut Güner’le birlikte Londra çıkarması yapan Başkan Fikret Orman, burada Javier Hernandez’in menajerliğini yapan babasıyla da bir yemek yedi. Oğlunun yeniden Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istediğini aktaran Meksikalı baba, Kartal’ın bunu sağlayabilecek bir kulüp olduğunu ve istedikleri şartların yerine gelmesi halinde iki tarafın anlaşabileceğini Orman’a iletti.