CHP, karakol basıp polisimize saldıran çakma kabadayıyı İstanbullulara layık gördü

CHP'nin İstanbullulara layık gördüğü Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, adamlarıyla karakol basıp polisimize saldıran ve adamlarının polisimize "Satılmış köpekler" dediği Ekrem İmamoğlu oldu.

Haberin Eklenme Tarihi: 18.12.2018 23:49:00 - Güncelleme Tarihi: 19.12.2018 00:32:00
ABONE OL

gunes.com

31 Mart yerel seçimleri için Meral Akşener'in İP'i ve bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP ile iş tutan Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğindeki CHP, İstanbullulara çakma bir kabadayıyı layık gördü.

Kılıçdaroğlu'nun sözde adalet yürüyüşünde yanından ayrılmayan Ekrem İmamoğlu, kendi adaletini kendi tesis etmeye çalışarak adamlarıyla şanlı Türk polisine saldırması, polisimize "Satılmış köpekler" diye hitap ettirmesi, 26 ay önce temelini atıp tek çivi çakmadığı cami projesine ikinci kez temel atma töreni düzenlemesi ve kendinden önceki belediye başkanlarının projelerinin üstüne konmasıyla hatırlanıyor.

Polisimize "Satılmış köpekler" dedi

Ekrem İmamoğlu, kendi desteğiyle kurulan "Evimiz Beylikdüzü Vakfı"na yerleştirdiği adamlarıyla 8 Haziran 2017'de Gürpınar Stadyumu'ndaki sosyal tesisin işletmecisini yerinden etmeye kalkıştı.

Gürpınar Polis Merkezi ekiplerinin olaya müdahale etmesinin ardından hem vakıf üyeleri hem de işletmeciler karakola götürüldü.

Sözde vakfın üyeleri ifadelerini verdiği esnada Ekrem İmamoğlu, Yardımcısı Mülayim Demirtaş, Özel Kalem Müdürü Murat Ongun, Meclis üyeleri Erkan Erdoğan, Durmuş Şahin ile Zabıta Müdürü Atilla Uysal'ın yanı sıra zabıtalar ve korumalar karakola daldı.

İşletmecilerin ifade verdikten sonra serbest bırakılmasına tepki gösteren İmamoğlu bağırmaya başlayınca bir polisimiz kendisini "Burası karakol" diyerek sakinleştirmeye çalıştı; fakat İmamoğlu "Sen dışarı gelsene" diyerek polisimize meydan okudu.

Karakolda olmalarına rağmen ellerinde sigarayla görüntülenen İmamoğlu'nun "adamları", kendisini sakinleştirmek için başka bir odaya alırken, polislere hakaretler yağdıran CHP'lilerden biri polisler için "Satılmış köpekler, ne b*k olduğunuzu biliyorum." ifadelerini kullandı.

Dostlar iş başında görsün diye hazır projelere kondu

Kendisini "çalışkan belediye başkanı" olarak göstermeye çalışan Ekrem İmamoğlu, AK Partili eski Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı'nın başlattığı ve Orakçı'dan sonraki Beylikdüzü Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Uzun'un yüzde 95 oranında tamamladığı Beylikdüzü Kültür ve Yaşam Vadisi projesinin üstüne kondu.

Oylarıyla göreve geldiği vatandaşı kandırmaya çalışan İmamoğlu, söz konusu projenin son yüzde 5'lik kısmını tamamlayarak "yeni proje" diye makyajlayıp caka sattı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle 2017 yılında açılan Beylikdüzü Kültür ve Yaşam Vadisi'nde şov yapan İmamoğlu, "Vatandaşın özlemine son verdik." derken, Kılıçdaroğlu ise, "İstanbullu nefes almak istiyorsa CHP'li belediyelerin olduğu ilçelere gider." diyerek projeyi öve öve bitiremedi ve "Bizim belediyemiz yaptı." diyerek kamuoyunu kandırdı.

Her fırsatta İstanbul için "betonlaşmaya devam ediyor, yeşil alan bulamıyoruz" yalanını ısıtıp ısıtıp diline dolayan CHP'nin İstanbul için bir müteahhiti münasip bulmasının yankıları henüz dinmemişken, CHP'li İmamoğlu'nun Beylikdüzü Kültür ve Yaşam Vadisi'nin son yüzde 5'lik kısmı için 50 milyon TL harcadığı belirtilirken, yapılan iş için çok fazla bedel ödendiği öne sürüldü.


26 ayda bir çivi çakmadı, iki kez tören yaptı

CHP'li Ekrem İmamoğlu, 16 Ekim 2016'da gerçekleştirdiği ilk temel atma töreninde "18 ayda bitireceğim" sözünü verdiği, fakat 26 ayda tek bir çivi bile çakmadığı "Megakent Camisi" projesi için 14 Aralık 2018'de ikinci kez temel atma töreni yaptı.

Yerel seçim öncesi vatandaşın dini duygularını istismar etmeye çalışan İmamoğlu, ikinci temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Burada attığımız temel, bir kardeşlik temelidir. İnsanları güzelliğe, iyiliğe, insanlığa, sevgiye, barışa, huzura, buluşmaya davettir." ifadelerini kullandı.

Belediyenin borcunu 3'e katladı

Kendinden önceki belediye başkanlarının projelerinin üzerine oturmasına rağmen belediye kaynaklarını da çarçur eden İmamoğlu, 150 milyon lira borçla teslim aldığı Beylikdüzü Belediyesi'ni 500 milyon TL'ye ulaştırmayı başardı. Belediye çalışanlarının maaşları ise bankalardan alınan kredilerle ödeniyor.