0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Şubat 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:17 Şubat 2019 Pazar 08:00:00

'Taşı olmayan tektaş'

Eser Yenenler, Türkiye güzeli sevgilisi Berfu Yılmaz'a evlenme teklif etti. Taktığı yüzüğün taşının çok küçük olması, 'Taşı nerede, sürpriz yumurtadan mı çıktı?, Cimri Eser' şeklinde esprilere neden oldu.  

Ünlü oyuncu ve komedyen Eser Yenenler, 2015 Miss Turkey 4. güzeli sevgilisi Berfu Yıldız'a evlenme teklifi etti. Eser Yenenler sürpriz kararı sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Fakat paylaşımı yaptığına yapacağına pişman oldu. Tektaşı çok küçük bulan takipçileri açtı ağzını yumdu gözünü... Gelen yorumlarda 'Tebrikler yüzük nerede', 'Tektaş ama taşı olmayan', 'Abi tektaşı da mı yedin?', 'Ulan emojiye koyduğum yüzüğün taşı daha büyük', 'Yüzüğün daha küçüğü yok muydu abi bunun taşı büyük', 'Tektaşın 't'sini vermişsiniz Eser Bey devamı sonra herhalde', 'İnce bulgur mu o', 'Bir milyoncudan mı aldınız yüzüğü', 'Yüzüğü galiba Seda Sayan'ın reklamını yaptığı yerden aldılar 680 lira', 'Yüzük nerede gören var mı?',  'Yüzük sürpriz yumurtadan çıktı galiba', 'Keşke yüzük de alsaydın' şeklinde cümleler kuruldu. 

YARATICI ESPRİLER YAPILDI

Yüzüğün manevi değerinin olabileceğini söyleyen takipçiler de oldu. 'Orda bir taş var uzakta görmesek de bilmesek de', 'Bence o bir tektaş değil. Nişan yüzüğünün üzerine ışık yansımış belki kendi yüzüğünü kendisi seçsin istemiştir', 'Cimri yüzüğü yerden bulup vermiş herhalde', 'Eser gül gibi kızı bulmuşsun cimrilik yapıyorsun ayıp', 'Hanımefendi parmaklarını ayırmış yüzüğü farkedelim diye yoksa başka türlü o yüzüğü göremeyecektik', 'İyi de kazanıyor ama midesinden kalmıyor demek ki', 'Beyler kızmayın galiba Acun maaşını yatırmamış gücü buna yetmiş', 'Eser kurdele bağlasaydın parmağına' 'Artık ilişkinizde noktayı koyun dediklerinde ben (.)' 'Yüzükten büyük mutluluğunuz olsun', şeklinde yaratıcı esprilen yapan sosyal medya kullanıcıları hem Eser'i hem de Berfu Yıldız'ı gülümsetti.  

'Aşk birlikte şişmanlamaktır'

Berfu Yıldız'ın kilolu hali dikkat çekerken 'Bu kız kilo mu aldı böyle değildi', 'Eşk birlikte yiyip şişmanlamaktır', 'Eser baktı ki kendisi zayıflayamıyor, kıza da kilo aldırmış helal olsun güzel taktik' şeklinde yorumlar yapıldı.  

Eser Yenenler'in evleneceğini öğrenen Murat Boz ve Aslı Enver hayranları 'Hadi ama sizden beklerken Eser'den geldi evlilik teklifi' şeklinde yorumlar yaptı.  

Üç Adam ekibinden sadece Oğuzhan Koç'un bekar kaldığını söyleyen hayranları 'Yağmur Tanrısevsin evlenme teklifi bekliyor, sende elini çabuk tut' şeklinde paylaşımlar yaptı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX