0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Kasım 2015 Pazar 00:08:00 - Güncelleme:29 Kasım 2015 Pazar 00:14:00

Macar nefreti! TIR'ı mültecilerin üzerine sürdü

Fransa'da Macar bir kamyon şoförü direksiyonu yol kenarındaki mültecilerin üzerine kırdı. Paniğe kapılan mülteciler canını zor kurtardı.

Daha önce bir kadın kameramanın mülteciye çelme takmasıyla gündeme gelen Macaristan halkı bir skandala daha imza attı. Bu kez olay Fransa'nın kuzeyinde bulunan Calais deniz limanına yakın bir bölgede meydana gelse de Macar şoförünün insanlık dışı hareketi tepkiye yol açtı. Yol kenarında yürüyen mültecileri gören Macar şoför, bir anda direksiyonu mültecilerin üzerine kırdı. Can havliyle yoldan kaçan mülteciler büyük bir tehlike yaşarken kamyon şoförü ise yaptıklarını büyük bir keyifle anlatarak kayda aldı. 

O KADINI HATIRLATTI

Yine Macaristan’da mülteci kampına gönderilmemek için polisten kaçan göçmenleri görüntüleyen bir kadın kameraman, kucağında oğlunu taşıyan göçmen bir babaya çelme atarak yere düşürmüş, başka bir göçmen kız çocuğuna ise tekme atmıştı. 9 Eylül'de meydana gelen olayın ardından  N1TV kanalı  kameraman Petra Lazlo'nun işine son vermişti.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX