0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Mart 2015 Perşembe 15:13:00 - Güncelleme:26 Mart 2015 Perşembe 15:15:00

Arkadaşını balta ile öldürdü

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde bir kişi, tartıştığı arkadaşını kafasına balta ile vurarak öldürdü. Şahıs, olaydan sonra jandarmayı arayıp 'Ben arkadaşımı öldürdüm gelin beni alın' dedi.

Olay, Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, yaz aylarında sahilde şezlong kiralama işi yapan Nazım Han ile arkadaşı Hasan Alpaslan, birlikte kaldıkları bekar evinde dün gece alkol almaya başladı. Bir süre sonra iki arkadaş arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Nazım Han balta ile arkadaşının kafasına vurdu.

"Ben arkadaşımı öldürdüm gelip beni alın"

Arkadaşının başına balta ile vuran Nazım Han hemen jandarmayı arayarak, "Ben arkadaşımı öldürdüm gelip beni alın" dedi. Bunun üzerine Marmara Ereğilisi’ne bağlı Yeniçiftlik Karakol Komutanlığı ekipleri olay yerine geldi. Yaralı Hasan Alpaslan, ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesine götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti. Olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Nazım Han’ın 132 promil alkollü olduğu belirlendi.  Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX