0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Şubat 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:22 Şubat 2019 Cuma 10:47:00

Kavgada ikinci raunt

Ece Erken'le yakınlaştığı konuşulan Berkay, yeni bir iddia ortaya attı. Ünlü popçuya göre bu haberleri Arda Turan ve eşi Aslıhan yaptırdı.

Geçtiğimiz ekim ayında Arda Turan'la bir mekanda kavga eden ve burnu kırılan Berkay, önceki gün yeni bir skandala imza atmıştı. Murat Karabova'nın doğum günü partisinde, bütün gece Ece Erken'le samimi şekilde sohbet etmişti. 

'BEŞERİ İLİŞKİ VE PARA İÇİN'

Erken'in program partneri Bircan Bali'nin gazetecilere 'Ece'yle Berkay'ı öpüşürken görüntülediniz mi' şeklinde soru sorduğu iddia edilmişti. Dün sabah programında konuya açıklık getiren Ece Erken 'Mekanda müziğin sesi var, ister istemez yakın bir görüntü oluşmuş... Yapımcım Bilal Özbilge de Berkay'la sohbet ediyor. Şu yalan, para için, menfaat için, beşeri ilişkileriniz için yaptığınız haberler... Değer mi ya insan karalamaya? Bıktık artık beşeri ilişkilerinizden, birini korumak için diğerine attığınız iftiralardan' dedi. 

'KASITLI OLARAK YAPILDI'

Yaşar İpek'in kız kardeşi Eylem İpek'in sahibi olduğu internet sitesinin bu iddiayı ortaya attığını dile getiren Ece Erken, 'Eylem, Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'la çok yakın arkadaş. Aslıhan'ın yönlendirmesiyle bu haberleri yapıyor' şeklinde konuştu. Yayına telefonla bağlanan Berkay da 'Bu haberi kasıtlı olarak yaptırdılar' diyerek Arda Turan'ı hedef gösterdi.  

'Haklının acelesi yok' 

Popçu Berkay, önceki akşam Arnavutköy'de görüntülendi. İddialar hakkında konuşan Berkay, “Ben neyin, niye yapıldığının farkındayım. Benim için sıkıntı yok, haklının acelesi yoktur. Haksızın acelesi vardır, ortalığı bulandırmaya çalışır” diye konuştu.  

Tayyar Işıksaçan: O mesajı Berkay'la birlikte attık

Olay akşamı 'Büyük kepazelik devam ediyor sunucu E ve şarkıcı B utanmasalar halvet olacak' diye tweet atan Tayyar Işıksaçan "Biz o mesajı Berkay'la birlikte eğlenmek için attık. Onları gördüğümde 'sizin bu halinizi gören dedikodu çıkarır"  dedim. Popüler insanlar böyle ortamda çok dikkatli olmalı' dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX