0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ocak 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:21 Ocak 2019 Pazartesi 08:00:00

Tedavisi olmayan hastalıklara Meclis'te komisyon

ALS ve sebebi bilinmeyen hastalıklar için Meclis’te komisyon oluşturulacağı müjdesini veren TBMM Başkanı Yıldırım, “Meclis başkanlığı görevimdeki son işim belki de bu olacak” dedi. 

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde ALS-MNH Derneği tarafından düzenlenen, “Yaşatmak için Adım At” kampanyasının Cihaz Dağıtım ve Teşekkür Töreni’ne katıldı. 

GEREKEN YAPILACAK SÖZÜ

ALS hastalığına karşı verilen mücadeleye küçük de olsa katkıda bulunan herkese teşekkür eden Yıldırım, “ALS hastası kardeşlerimiz, dünyada yapacaklarını, hayallerini bir süreliğine ertelemiş kardeşlerimizdir. O yüzden onların desteğe ihtiyacı var. Bu konuda (ALS ve diğer tedavisi henüz tam tespit edilememiş hastalıklar için komisyon kurulması) gereken neyse yapacağımın sözünü de burada veriyorum” dedi. Hasta ve yakınlarını sevince boğan müjdeyi veren Yıldırım, “Ankara'ya dönüşümde ilk işim bu olacak. Belki de bu görevi bırakmadan yapacağım son iş de bu olacak. ALS hastası kardeşlerimizin hayata tutunmak, iyileşip ayağa kalkma yönündeki umutlarını canlı tutan her girişim çok kıymetlidir” dedi.

SOYADIM GİBİ İŞ YAPARIM 

Yıldırım toplantıya katılanlara, “Benim bir özelliğim var. Ben yavaş konuşurum, soyadım gibi iş yaparım. Fazla konuşmayı sevmem. Eserlerin konuşması daha iyidir. Bizim konuşmamızın bir faydası yok, eserler konuşsun. Türkiye'de bunu başardık, İstanbul'da da yaptık ama artık yuvaya tekrar dönüyoruz. İstanbul bizim evimiz, İstanbul bizim geleceğimiz. İki yaka, tek sevda İstanbul” diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX