0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Aralık 2019 Çarşamba 09:03:00 - Güncelleme:11 Aralık 2019 Çarşamba 10:05:00

EKPSS tercih kılavuzu yayında mı?

Geçtiğimiz günlerde engelli atamalarının tarihiyle ilgili açıklama Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan gelmişti. Selçuk, Kamu kurum ve kuruluşlarımızdan topladığımız talepler neticesinde aralık ayının son haftasında engelli kardeşlerimizin kamu kurumlarına atanması için bir kura töreni düzenleyeceğiz. demişti. Bu açıklamanın üzerine 2019 EKPSS tercih kılavuzu yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

. Geçtiğimiz günlerde engelli atamalarının tarihiyle ilgili açıklama Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan gelmişti. Selçuk, "Kamu kurum ve kuruluşlarımızdan topladığımız talepler neticesinde aralık ayının son haftasında engelli kardeşlerimizin kamu kurumlarına atanması için bir kura töreni düzenleyeceğiz" dedi. 2019 EKPSS tercihleri ne zaman? EKPSS tercih kılavuzu yayında mı? sorularının yanıtı gündemin yoğun bir şekilde araştırılan başlıkları arasında yer aldı. 

EKPSS TERCİH KILAVUZU YAYINDA MI?

EKPSS 2019 tercih kılavuzu henüz yayınlanmadı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından EKPSS memur atamalarına ilişkin kılavuzun 9 Aralık'ta gün içerisinde yayımlanacağı duyurulmuştu. Ancak dün kılavuz yayınlanmadı. Kılavuzun bugün içerisinde yayınlanması bekleniyor.

2019 EKPSS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

11 Aralık tarihinde tercihlerin alınmaya başlanacak. Tercihlerin alınmasının ardından ise Aralık ayı sonunda kura işlemlerinin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX