0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ocak 2020 Pazar 15:41:00 - Güncelleme:26 Ocak 2020 Pazar 17:05:00

Dünyaca ünlü ses sanatçısı Della Miles Elazığ'a seslendi: İçimiz ve ciğerimiz yanıyor

Dünyaca ünlü ABD'li ses sanatçı Della Miles, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Geçmiş olsun Elazığ... İçimiz ve ciğerimiz yanıyor. Dualarım sizinle" diyerek Türkiye'ye destek çıktı.

Michael Jackson ve Whitney Houston ile birlikte uzun yıllar aynı sahneyi paylaşan soul rock müzik sanatçısı Della Miles, Elazığ'da yaşanan depreme kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Miles, gönderisinde şöyle dedi:

"Geçmiş olsun Elazığ... İçimiz ve ciğerimiz yanıyor. Dualarım sizinle"


SINIRA DA GİTMİŞTİ

Miles, Barış Pınarı Harekatı sırasında kendi isteği ile Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi sınırında sıfır noktasına gidip, çelik yeleğini giyerek hem vatandaşlar, hem de güvenlik güçlerine destek vermişti. Toplumsal duyarlılığıyla dikketi çeken Miles, Eskişehir İl Göç İdaresi'nin düzenlediği etkinliklerde de gönüllü olarak göçmen gençlerle şarkı söylerken, Konya'daki Şeb-i Arus törenlerinde de Yusuf İslam'a ait 'Bismillah' ve 'Mustafa' adlı İngilizce ilahileri seslendirmişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX