0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Eylül 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:17 Eylül 2019 Salı 08:00:00

ABD’li Ferdinand

Virginia eyaletinde, kesim öncesi sahibinin elinden kaçan ve uzun süre yakalanamayan sığır, sosyal medyada popüler hale gelince kesilmekten kurtuldu. 

OTEL BAHÇESİNDE BULUNDU

Meteor isimli 3 yaşındaki sığır, geçtiğimiz salı Virginia’ya bağlı Lovingston bölgesinde, kendisini taşıyan römorktan kaçmıştı. Günlerce kaçmaya devam eden Meteor, bir otelin etrafındaki çayırda dolaşırken görüldü. Hayvanın fotoğrafını paylaşan otelin sahibi Deb Verplank, “Burada olduğu için çok mutlu görünüyor. Çok akıllı bir sığır. Kaçış planını destekledik.” ifadelerini kullandı. 

SÜRÜYLE YAŞAMINI SÜRDÜRECEK

Çiftlik hayvanının kaçış macerası kısa sürede sosyal medyada popüler hale geldi. Çiftçi Robert Cissell, hayvanını sahip olduğu ün nedeniyle kesmeyeceğini açıkladı. Sığırı “kendi halinde” diye tarif eden Cissell “Damızlık sürümüzle yaşamını sürdürecek” dedi. Meteor için Twitter hesabı dahi kuruldu. Hayvanla ilgili gelişmeleri paylaşan ABD’liler, Meteor için “bir İspanyol güreş boğası” ifadesini kullanıyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX