0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Temmuz 2015 Cuma 14:24:00 - Güncelleme:31 Temmuz 2015 Cuma 14:25:00

Pereira‘dan yıldız isme uyarı

Fenerbahçe'nin teknik patronu Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk rövanşı öncesi 5 kritik uyarıda bulundu.

Fenerbahçe'nin teknik patronu Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk rövanşı için savunma çalıştırıyor. 

Portekizli, Lviv’de nasılsa gol atacaklarını söylerken, “Gol fonksiyonlarımız çok fazla… Nasılsa orada bu şekilde bir gol bulacağız. Öncelikle gol yememeliyiz. Takım savunmasını iyi oturtmalıyız. Herkes üzerine düşeni yaparsa bunu başarabiliriz” dedi.

Pazartesiye kadar bu tarz çalışmalara ağırlık verecek olan Pereira, oyuncularından 5 noktada önemli uyarılarda bulundu:

1- Takım oyunu oynuyorlar

İlk maçta rakibe 3-4 tane çok önemli pozisyon verildiğini ve Shakhtar’ın hızlıhücumlarının büyük sorun oluşturduğunu belirten Pereira, bu nedenle yeni bir savunma çalışmasına başlayacaklarını belirtti.

2-Gerekirse taktik faul yapın

Nani, Fernandao, Diego ve Sow’un savunmayı hücumdan başlatmalarını isteyen Pereira, “Kaptırılan topların o bölgeden çıkmasına izin vermeyin” dedi. Portekizli hoca gerekirse taktik faullerle hızlı hücumların kesilmesini istedi.

3- Caner ve Şener'e kritik uyarı

Pereira, hücumda çok etkili olan Şener ve Caner’den çok fazla öne çıkmamalarını istedi. İkiliye, rakibin hızlı kanatlarına karşı savunmada boşluk vermemek için kontrollü oynamalarını söyledi.

4-Stoper açığına kanat takviyesi

Pereira, rövanşta beklere büyük görev düştüğünü söyledi. Stoperlerin ağır olması nedeniyle beklerin sürekli ters kadameye girmesini isteyen Portekizli, iki kanattanbeklerin arkasını toplamasını istedi.

5-Fernandao arayı kapatacak

Pereira, en uçtaki Fernandao ile stoperler arasındaki mesafenin kısa olması gerektiğini vurguladı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX