0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Haziran 2015 Salı 10:59:00 - Güncelleme:30 Haziran 2015 Salı 11:16:00

F.Bahçe'de yerlilere forma hayal

F.Bahçe'de 5 transfer daha isteyen Pereira operasyonu sonrası yerlilere forma hayal. Yeni sezonda Caner ve Gökhan dışında 11'de Türk olmayacak. Kaleden forvetede her mevkiide yabancı forma giyecek. Portekizce konuşan bir oyuncu grubu olacak ve tek dil konuşulacak.

F.BAHÇE'DE yeni teknik direktör Vitor Pereira, yeni sezonda sıklıkla yabancı ağırlıklı 11'le sahaya çıkacak.

Şu ana dek Şener, Fernandao ve Kjaer'e imza attıran Sarı-Lacivertli takım, Nani'nin dışında yabancı kaleci, yabancı stoper, yabancı golcü ve iki tane de yabancı orta saha alacak. Hedef belki 2 tane farklı 11 kurmak ancak Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de ağırlıklı olarak yabancılar forma giyecek. 9 yabancılı 11 bazen 10 yabancılı bile olabilecek. Pereira'nın listesine kalede Ospina, stoperde Maicon, orta sahada Guarin ve Luka Milivocevic, forvette Luiz Adriano yer alıyor.

MEHMET TOPAL BİLE YEDEK    

Pereira'nın 4-4-2 sistemiyle kadroyu kullanacağı belirtilirken Portekizli teknik adam Gökhan Gönül'ü banko görüyor. Yeni stoper ile Kjaer'in yedekleri Kadlec ve Bruno Alves olacak. Caner'i Hasan Ali zorlarken bazı maçlarda Caner önde Kadlec sol bekte oynayacak. İki yabancı orta saha, iki kanat ve 2 golcü de kesinlikle yabancı olacak. Mehmet Topal hem orta saha hem stoper mevkiinde yedek kalabilecek.

ORTAK DİL PORTEKİZCE

Yeni transferlerle birlikte F.Bahçe'de Portekizce ve Sırpça ağırlıklı dil olacak. 3 yardımcısı Portekizli olan Pereira, kadroda bulunacak 3 Portekizli futbolcu Nani, Alves, Meireles'in yanısıra Kolombiyalı Guarin, Brezilyalı Luiz Adriano, Fernandao ve Diego'yla aynı dili, yani Portekizce'yi konuşacak.    


F.BAHÇE'NİN YENİ 11'İ
              Ospina 
G.Gönül  Kjaer Maicon Caner 
        Guarin  Milivocevic
           Nani     Stoch 
         Luiz Adriano Sow

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX