0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Mart 2015 Cuma 13:36:00 - Güncelleme:27 Mart 2015 Cuma 13:37:00

Avrupa devleri Töre'nin peşinde!

Alman Sport Bild, PSG ve Atletico Madrid'den sonra Juventus ile Roma'nın da genç yıldızı takip etmeye başladığını iddia etti.

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Gökhan Töre, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin ilgi odağı olmaya devam ediyor. PSG ve Atletico Madrid'den sonra Juventus ile Roma'nın da genç oyuncuyu takip etmeye başladığı ifade edildi. Alman Sport Bild, bir süredir Almanya doğumlu oyuncuyu izleyen iki İtalyan ekibinin, yarın oynanacak Hollanda-Türkiye maçı için scout'larını Amsterdam'a göndereceğini yazdı. Gazete, Gökhan Töre'nin bir türlü patlayamayan bir yıldız olduğunu, bu sezon beklentilere cevap vermeye başladığını bundan sonra transfer olacağı takımda bir anda kendisini 'birinci sınıf bir yıldız' olarak bulabileceğini iddia etti. Bu arada Beşiktaş yönetimi ise bir süre önce yaptığı açıklamada Gökhan Töre'yi sözleşmesi bitene kadar satmayı düşünmediklerini resmen açıklamıştı.

Fotomaç

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX