0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Temmuz 2015 Cuma 14:55:00 - Güncelleme:31 Temmuz 2015 Cuma 14:56:00

Film setinde kız kavgası

Edirne’de Selim Gülgören ile Burçin Abdullah’ın başrol oynadığı 'Bol Şans' isimli sinema filminin otomobil yarışı sahnesi çekimi sırasında iki grup arasında kız meselesi yüzünden kavga çıktı.

Edirne’de genç yönetmen Gökhan Yılmaz’ın kendi hayat hikayesini anlattığı Bol Şans, isimli sinemafilminde dün gece otomoobil yarışı sahnesi EdirneDilaverbey Mahallesi’nde trafiğe kapalı alanda çekildi. Çekimler devam ettiği sırada iki kalabalık grup arasında sahnede rol alan figüran kızlardan birinin erkek arkadaşının bulunduğu grup ile oyuncu kızlara laf attığı idda edilen diğer grup arasında kavga çıktı. Çekimlerde bulunan çok sayıda figüran ve seti izlemeye gelenler önce kavgayı senaryo gereği sandı. Durumu fark eden set çalışanlarının polisi aramasıyla olay yerine gelen güvenlik güçleri kavga eden grubu ayırarak olaylara karışan 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Kavgada bıçak ve şişe darbesi ile yaralanan 3 kişi ambulansta tedavi edildi. Olayın yatışmasından sonra çekimler sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX