0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Ekim 2015 Çarşamba 00:00:00 - Güncelleme:07 Ekim 2015 Çarşamba 00:00:00

Çocuk istiyorlar

'Sevdiğim adam isterse üçüncü çocuğu doğururum' diyen Ebru Şallı'nın sevgilisi Sinan Akçıl 'Sinan' adında bir erkek çocuğunun olmasını çok istediğini söyledi. Ziynet Sali de '5 çocuk yapacağım' dedi.

Ebru Şallı'yla beraberliği magazin basını tarafından yakın takipte olan Sinan Akçıl bombayı patlattı.  Ebru Şallı aylar önce yaptığı bir açıklama da "Üçüncü bir çocuk doğurmak gibi bir düşüncem yok ama seversem tabii ki. Çünkü ona da bu haksızlığı yapamam. İstediği takdirde tabii ki doğururum" demişti. Gözler Sinan Akçıl'a çevrilmişti. Katıldığı bir radyo programında "23 Nisan'da ülkemiz adına özel bir şarkı hazırladın.Yakında da "Bir Dilek Tut Vakfı" çocukları yararına bir konser vereceksin. 

Peki çocuk istiyor musun?" sorusu şöyle cevap verdi;

BANA 'MEGALOMAN' DEMEYİN

"Çocuk istiyorum. Ama çocuk beni istiyor mu şu anda o da önemli. Şaka bir yana bana kesinlikle megolaman demesinler ama çocuğumun adı 'Sinan' olsun istiyorum... Belki 3, belki 5 belki 10 yıl sonra kim bilir? Ama Sinan Akçıl ismi devam etsin, bu bana rahmetli anneannemin de vasiyetidir." Akçıl "Çocuğum Futbolcu ya da Popçu olsun! Ben de babamın genlerini aldım galiba,çünkü gözümü açtığım andan itibaren müzikle uğraştım, diğer bir tutkum da futbol. Eğer ileride bir gün benim genlerimden alacaksa bu tatlı bebek, sonuç belli, başka şansı yok gibi görünüyor' diye de ekledi.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX