0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Ekim 2015 Çarşamba 11:20:00 - Güncelleme:07 Ekim 2015 Çarşamba 11:22:00

Zaman’da büyük operasyon

Ekrem Dumanlı'nın istifasından sonra Zaman'da genel merkezden 30, bölgelerden ise 100'e yakın kişinin ilişiği kesildiği öğrenildi.

En son Genel Yayın Müdürü'nün de istifa ettiği Paralel'in amiral gemisi Zaman'da işten çıkarmalar da sürüyor. Gazete içinden sızan bilgilere göre yapılan son tenkisatla Zaman genel merkezinden 30'u aşkın personelin ilişiği kesildi.

Büyük tiraj kaybına uğramaya devam eden Zaman Gazetesi'nin işten çıkarmaya önce Zaman Okuyucu Birimi olarak bilinen halkla ilişkiler personelinden başlandığı ve 30'dan fazla ismin işten çıkartıldığı öğrenildi. Zaman İnsan Kaynakları, aldıkları emir ile birlikte personeli işten atmak yerine istifaya zorlayarak, kamuoyuna erimediklerini, personelin kendi isteği ile işten ayrıldığı imajını vermeye çalıştıkları belirtiliyor. Her bir personelden istifa mektubu alarak işten çıkartan Zaman Gazetesi'nin aynı zamanda bölgelerden 100'e yakın personelini işten çıkarttığı kaydediliyor.

Yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle sürekli küçülmeye giden FETÖ medyasına bağlı Aksiyon Dergisi'nin Ankara'daki temsilciliğinde de sadece iki kişi kaldı. Derginin diploması muhabiri Servet Yanatma'nın doktora gerekçe gösterilrerek Londra'ya gönderilmesi ve onun yerine Aksiyon Dergisi'nden Mesut Çevikalp'in getirilmesi ile birlikte Aksiyon Ankara'da bir temsilci ve bir muhabiri kaldı.

İŞTEN ATMALAR SÜRECEK

Zaman'ın Genel Yayın Müdürlüğü'ne getirilen Abdülhamit Bilici döneminde de Zaman'dan personel çıkartma yoluna gidileceği belirtiliyor. Zaman Okuyucu Birimi'nden çıkarılan 30'u aşkın kişiden sonra sıranın haber merkezine geldiği ve bazı muhabirlerin yakın zamanda işten çıkartılacağı dillendiriliyor. (Sabah)

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX